MÚSICA DIBUIXADA 2.0 (Novetat)NOVETaT  (2011-2012)MÚSICa DiBUiXaDA 2.0
Què  vols  ser  quan  siguis  petit?
Vine i desperta la teva imaginació!
La música és màgia!
A càrrec de Lluís M. Bosch i Carolina Rius


Vivim en un món on sovint oblidem qui som i d’on venim:  el més habitual és perdre la innocència amb el pas dels anys. Amb la MÚSICA DIBUIXADA 2.0 us volem proposar recuperar aquella part més genuïna de vosaltres mateixos: l’infant que somiava ser gran, l’infant pel qual no hi havia les barreres que ens imposa la realitat més tossuda. A una certa edat tot era possible. Qui no ho recorda?

En un format molt original i exquisit, estimularem la vostra creativitat, i com si fóssiu nens provocarem la vostra  imaginació descobrint la vessant més lúdica i sensual de la música.

Volem que ens digueu què  us agradaria ser de petits. Sona utòpic però de ben segur que tots conservem intactes al cor somnis i desitjos inconfessables que esperem arribin algun dia... Qui sap si arribaran quan... tornem a ser petits!

Per molts anys que passin hi ha tres coses que ens acompanyaran tota la vida i que mai envelliran: el nostre somriure, la nostra mirada i els nostres somnis d’infant.
Animeu-vos!!

MÚSICA DIBUIXADA és, també, un recull de dotze peces per a piano del compositor Lluís M. Bosch i Daniel editades per Clivis Publicacions (1997).