QUAN ELS MÚSICS CANTEN L'AMOR

QUAN ELS MÚSICS CANTEN L’AMOR
a càrrec de Lluís M. Bosch i Carolina Rius

Xerrant sobre la música inspirada per tota mena d’amors i submergint-nos en la màgia de la música en directe, un compositor, en Lluís,  i una pianista, la Carolina, ens faran passar una deliciosa vetllada.
Els músics han cantat  l’amor des de la nit dels temps. Arrauxats i delerosos ho han fet amb amor i per a tota classe d’amors: platònics, apassionats, eròtics, fervents, plens, impossibles, romàntics, difícils, clandestins, tràgics, generosos... Privilegiats poetes d’un art suprem, els compositors ens han llegat a través de la seva música emocions i desitjos, enamoraments i frustracions, i qui sap, d’altres sentiments més inconfessables. Música i amor... un còctel molt potent que emparella  dues eternes constants que acompanyen  moltes persones al llarg de la seva vida.
L’encís de QUAN ELS MÚSICS CANTEN L’AMOR encara és més sensacional i sorprenent. Comptarem amb la complicitat del compositor i com una confessió furtiva, escoltarem  alguna de les seves pàgines musicals més intenses i personals. De ben segur ens emocionarem.

Activitat adreçada a un públic adult (de 18 en endavant).

Estrenada a la biblioteca de Palamós (26.2.2009) ja l’han vista a tretze localitats.


ALGUNS TRÍPTICS I CARTELLS